19th Ave New York, NY 95822, USA

Beste Stofzuigers

Beste Stofzuigers van 2018

De beste stofzuiger uitzoeken kan voor iedereen wat anders beteken. Stofzuigers zijn er om de belangrijkste taak van het huishouden sneller te doen gaan. Stof, huidschilfers, vuiligheid en vettigheid, de beste stofzuigers lossen alle problemen in één keer op. Maar er zijn wel duizenden verschillende modellen stofzuigers, in alle kleuren en maten. Welke is nu de beste stofzuiger van 2018, of zijn er meerdere? Een goede stofzuiger is een stofzuiger dat past bij de inrichting van je huis en de moeilijkheden dat je hebt tijdens kuisen. Heb je slechts een stopcontact, dan heb je een draadloze stofzuiger nodig. Moet je veel onder kasten en stoelen, dan heb je een beweeglijke stofzuiger nodig. Ook het vermogen en het filtersysteem zijn van belang. Goed lezen en de beste stofzuiger van 2018 uitkiezen is de boodschap.

Let op: Stof is schadelijk voor de longen, en dus ook voor de ademhaling. Daarnaast haalt overtollig stof en huidrestanten de stofmijt in huis. Deze zitten graag in donkere hoekjes dus zorg er zeker voor dat je stofzuiger een verlengstuk heeft voor kleine ruimtes. Goed stofzuigen en het huis proper houden is de boodschap.

MerkNaamUniekVloerTapijtUitstootEnergieWinkel
AEGLX8-2-DB-PZonder zakABAABol.com
DysonMultiFloor+Zonder zakBCAABol.com
MieleComplete C3Met zakADAABol.com
Dirt DevilRebel 24 HEKrachtig / dierenharenADAABol.com
DysonV8 AbsoluteDraadloosBCBBBol.com
Bosch BGB8A32WStilste stofzuigerACAABol.com

 


Beste stofzuiger zonder zak


Beste stofzuiger zonder zakAEG LX8-2-DB-P

De beste stofzuiger van AEG is de LX8. Deze zakloze stofzuiger is zeer goed op harde vloeren, maar ook op tapijt en parket. Daarnaast heeft ze ook een zeer goede stofuitstoot door het goede filtersysteem. Met energieklasse A scoort deze stofzuiger dus zeer sterk op de lijst van beste stofzuigers van 2018.

Kwa gebruik is het reservoir zeer makkelijk te ledigen. Door de opening aan de onderzijde maak je deze snel en gemakkelijk leeg. Het reservoir heeft een volume van 1.6 liter. De lengte van de snoer is zo’n 9 meter. Door een 3 meter lange slurf kan je dus tot 12 van je stopcontact stofzuigen. De stofzuiger van AEG wordt geleverd met een parket zuigmond en een zuigmond voor meubels en voegen. De grote wielen zorgen ervoor dat je snel en behendig kan bewegen. De stofzuiger heeft ook geen probleem om ergens over te rollen.

AEG koning van de stofzuigers

Als unieke kenmerken maakt deze stofzuiger zonder zak gebruik van de ‘Turbo Cycloontechnologie’. Hierdoor haalt de AEG een A op stofuitstoot. Ook maakt de stofzuiger gebruik van een HEPA-filter, handig tegen allergieën. Deze 12 lagen filter kan je met de hand wassen.

Specs: Vermogen – 600 Watt / Geluid – 74 dB / snoer – 9 meter / reservoir – 1.6 Liter

Score: A – harde vloeren / A – stofuitstoot / B – tapijt /

Kopen via: Bol.com & Coolblue


Beste stofzuiger dysonDyson Ball Multi Floor+

Dyson stond bekend voor zijn zakloos ontwerp en Cycloon technologie. Inmiddels hebben de concurrenten hen ingehaald met hun eigen ontwerpen en technologieën. Toch blijft Dyson voor als men praat over esthetisch ontwerp en efficiënte design. De Ball technologie zorgt ervoor dat de Dyson stofzuiger nooit vast zit. De bal draait in alle richtingen en is zeer behendig.

Hun nieuwe pneumatische vloerzuigmond past zich automatisch aan in hoogte, om zo verschillende oppervlakken aan te kunnen. Dit is oo handig voor allerlei soorten vloeren. Het ontwerp zorgt ook voor een opvanging van geluid. De Dyson maakt een 80 db aan herrie.

Specs: Vermogen – 600 Watt / Geluid – 80 dB / snoer – 6.7 meter / reservoir – 1.6 Liter

Score: B – harde vloeren / A – stofuitstoot / C – tapijt / A – Energie

Kopen via: Bol.com & Coolblue


Beste stofzuiger met zak


Miele stofzuiger 2018Miele Complete C3 Black Diamond

De Miele complete C3 Black Diamond is geschikt voor het stofzuigen van alle oppervlaktes. Door het lange ontwerp is deze stofzuiger handig te gebruiken. Je kan de lengte van de houvast aanpassen, zo hoef je je amper te bukken. Daarbij heb je een plus/min-voetbediening en een motor dat automatisch uitgeschakeld wordt.

Als speciale kenmerk heeft Miele voor een speciaal filtersyteem gezorgd. De Complete C3 is misschien wat duur voor een stofzuiger met zak, maar hun Air-Clean filtersysteem zorgt voor een verwijdering van 99.9% van de stofdeeltjes. Deze filter is uniek omdat het gemaakt is uit 12 verschillende lagen die zo voor de beste reiniging zorgen. Deze beste stofzuiger met zak is beschikbaar in 3 kleuren – Rood, Zwart en Grijs.

Specs: Vermogen – 550 Watt / Geluid – 76 dB / snoer – 8.5 meter / Zak – 4.5 Liter

Score: A – harde vloeren / A – stofuitstoot / D – tapijt /

Kopen via: Bol.com en Coolblue


Krachtige stofzuiger voor dierenharen


stofzuigers 2019Dirt Devil Rebel 24 HE

De krachtige Dirt Devil Rebel 24 HE (staat voor High Efficiency) heeft een efficiente motor van 700 Watt dat voor een ongelooflijk hoge zuigkracht zorgt. Het stofreservoir, waar het opgezogen vuil terecht komt, is 1,8 liter in volume. De stofzuiger is vrij klein en compakt. Hierdoor weegt hij maar een kleine 4.5 Kg. De HEPA-filter dat gebruikt wordt is ideaal voor kleine stofdeeltjes, dierenharen en het elimineren van allergieën.

Deze stofzuiger wordt geleverd met een accessoireset voor kleine ruimtes, meubels en voegen. De stofzuiger bevat ook een omschakelbare borstel met een verstelbaare slurf voor grote mensen. Met een A energielabel – A op harde vloeren en A op filtratie, scoort deze stofzuiger overal uitstekend.

Wat opviel in de beschrijvingen en reviews van deze stofzuiger was het aantal mensen dat hem kocht voor het verwijderen van dierenharen. Op tegels, op parket en op tapijt, de grote zuigmond en hoge zuigkracht zorgen ervoor dat bijna alle vasthangende haartjes verwijderd worden. Daarnaast is hij makkelijk te kuisen en behoudt deze krachtige stofzuiger zijn kwaliteit.

Specs: Vermogen – 700 Watt / Geluid – 76 dB / snoer – 6 meter / Gewicht – 4.5 Kg

Score: A – harde vloeren / A – stofuitstoot / D – tapijt /

Kopen: Bol.com


Beste draadloze stofzuiger


Beste draadloze stofzuigerDyson V8 Absolute

Dyson kennen we allemaal. Hun unieke design en ontwerp zonder zak wordt door alle merken geadopteerd. Toch blijven ze de markt steeds een stapje voor. De nieuwe draadloze Dyson V8 Absolute is momenteel de krachtigste draadloze stofzuiger op de markt. De stofzuiger is met één hand vast te houden, weegt slechts 2.6 Kg, en kan tot 40 minuten gebruikt worden in één oplaadbeurt. Gebruik je hem in MAX modus dan kan je hem slechts 7 min gebruiken. Volledige oplaadtijd is 300 minuten.

De Dyson V8 Absolute draadloze stofzuiger is gemaakt voor alle vloersoorten. Samen met de stofzuiger krijg je de ‘Fluffy zuigmond’ die speciaal ontworpen is voor fijne en groven stukken vuil op te nemen. De stofzuiger werkt het beste op harde vloeren, maar de gemotoriseerde turboborstel zrogt ervoor dat ook vuil uit het tapijt opgezogen wordt. De steelstofzuiger kan gemakkelijk worden omgevormd tot een kruimeldief. Je moet enkel de buis verwijderen. Met verschillende accessoires maak je in een handomdraai de auto, trap en meubels schoon.

Draadloos en zonder zak

Dankzij de 15 cyclonen die in twee lagen parallel werken, worden zelfs de fijnste stofdeeltjes verwijderd en blijft de luchtstroom goed. De Dyson V8 Absolute heeft ook een HEPA filter. Hierdoor worden stofdeeltjes tot 0.5 micrometer opgevangen. Dit omvat pollen, schimmels en bacteriën. Ideaal dus voor mensen met een allergie.

De speciale V8 digitale motor genereert hogere zuigkracht. Dit zorgt natuurlijk ook voor een zeer hoge aankoopprijs. Heb jij genoeg aan een iets minder premium model? Dan heeft Dyson ook een V6 en V7 versie beschikbaar. Deze zuigen net iets minder hard, hebben iets minder functies en batterij… maar zijn minstens even goede alternatieven.

Daarnaast is er ook de V10 Absolute voor de echte stofzuiger fanaten. Deze kost wel € 629

Specs: Vermogen – 425 Watt / Geluid – 82 dB / snoer – 0 meter / Reservoir: 0.5 L

Score: A – harde vloeren / A – stofuitstoot / B – tapijt / B – Energie

Kopen via: Bol.com & Coolbue


Stilste stofzuiger


Beste stille stofzuigerBosch BGB8A32W

Hoewel stofzuigen altijd al bekend heeft gestaan als een luide bezigheid heeft Bosch zitten sleutelen aan een stille stofzuiger. Deze Bosch BGB8A32W is een van de stilste stofzuigers ooit gemaakt. Met 59 dB is het één van de stilste op de markt. Deze Ingenius ProSilence technologie is uniek aan de Bosch. Maar daarnaast zijn er nog andere unieke voordelen aan deze stofzuiger.

Met 5 liter volume als zak zit je ook meteen in het gamma van de grootste volumes. De Bosch is misschien relatief groot, en iets zwaarder, maar dit is ook logisch. Een grote stofzak, 15 meter lange snoer, en een zeer sterke Quattro Power motor zorgen voor veel plaats. Toch is een toegave aan volume de moeite waard. Deze Bosch is ontzettend stil, zeer krachtig, grote zak en een lange kabel. Daarbij scoort de stofzuiger; A op energie, A voor stofuitstoot, A op harde vloeren en C op tapijt. Dit allemaal muisstil… Het kan bijna niet beter. Vandaar ook de hoge aankoopprijs!

Bovendien zitten er veel verschillende borstels bij deze stofzuiger. Dit maakt de stofzuiger geschikt voor alle vloeren, maar ook om moeilijk te bereiken plaatsen te zuigen. Ideaal is het supef lange snoer. Tenslotte heeft de stofzuiger een zeer mooi design.

Specs: Vermogen – 650 Watt / Geluid – 59 dB / snoer – 15 meter / Zak – 5 Liter

Score: A – harde vloeren / A – stofuitstoot / C – tapijt / A – Energie

Kopen via: Bol.com & Coolbue


Tot zover de lijst van beste stofzuigers van 2018. Lees ook: